Alkaa - Loppuu X

Aloitatavaroiden vuokraaminen

Tienaa omistamillasi tavaroilla


vuokraamalla niitä palvelussamme

Aloita tienaaminen

Miksi Lainatavara.fi?

Haluat sitten vuokrata työkaluja, ajoneuvoa tai kurssikirjoja - tarjoamme palvelun, jossa kaikki toimintatapahtuu turvallisesti ja läpinäkyvästi. Ihmiset haluavat lainata kaltaisiltasi luotettavilta tahoilta.

Pidä kontrolli itselläsi

Päätä itse kenelle vuokraat. Katso lainaajan profiilin tiedot ja muiden omistajien kirjoittamat arvostelut lainaajasta. Voit myös kysellä viesteillä tarkentavia kysymyksiä ennen kuin päätät hyväksyä lainapyynnön.

Ehtomme suojaavat

Lainapyynnön hyväksymisen jälkeen olet ehtojemme ja palvelumme turvallisen maksamisen suojassa. Varmistamme, että saat rahasi varmasti - tässä voit luottaa meihin.

Tutustu hinnoitteluumme

Pidämme rahan jakautumisen läpinäkyvänä kaikille. Me tienaamme vain jos sinä tienaat.
Näin raha jakautuu

Hinta lainaajalle

Saat itsellesi

Miten aloitan tavaroiden vuokraamisen Lainatavara.fi:ssä

Lisää tavarasi palveluun

Samasta tilistä hallinnoit omistamiasi tavaroita sekä lainaat tavaroita muilta. Lisää tavarasi, kirjoita hyvät kuvaukset, ota hyvät kuvat sekä hinnoittele järkevästi. Lainaajat arvostavat laatua, joten suosittelemme vain laadukkaiden ja käyttöä kestävien tavaroiden listaamista.

Hyväksy lainapyyntö ja toimita tavara

Voit tutustua lainapyynnön tekijään ennen pyynnön hyväksymistä. Sovi noutoaika ja -paikka. Muistaa toimittaa tavara siinä kunnossa kuin se on kuvauksessai lainapyynnön hetkellä ollut tai arvostelusi eivät ole välttämättä viittä tähteä.

Nosta rahat tilillesi

Varmistaaksemme maksujen turvallisuuden, rahat kulkevat aina kauttamme. Omasta tilistäsi näet saldosi reaaliaikaisesti ja voit milloin tahansa tehdä tilityspyynnön. Rahat ovat tililläsi 1-3 arkipäivää pyyntösi jälkeen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Onko palvelussa muita kuluja kuin transaktiomaksu?

Ainoa kulu, jonka sinulle voi transaktiomaksun lisäksi aiheutua on peruutusmaksu. Mikäli peruutat lainan itse asettamiesi ehtojen sisällä, veloitamme sinulta 15%:n palvelumaksun.

Emme peri tavaroiden listaamisesta ja varauskalentereiden käytöstä mitään.

Onko tilityksissä minimirajaa?

Ei ole. Voit tehdä tilityksen omalle tilillesi kuinka pienellä summalla tahansa. Mikäli olet yritysasiakas emme suosittele alle 15€ tilitysten tekemistä.

Onko pankkien veloitus vuorokausikohtainen?

Ei ole. Pankin veloitus on transaktiokohtainen. Mikäli tavarasi vuokrataan viideksi päiväksi, ei 0,25€ + 1,4%:n kulua oteta joka päivältä erikseen vaan yhden kerran koko transaktion summasta.

Miten lainaamisesta saamiani tuloja verotetaan?

Emme valitettavasti ota mitään kantaa verotukseen, sillä ainoastaan verottaja voi tehdä näitä linjauksia. Suosittelemme kysymään heiltä neuvoa.

Yrityksille: Perimänne hinta sisältää arvonlisäveron, tämä näkyy myös kuitilla.

Kuinka monta tavaraa voin listata?

Tällä hetkellä niin monta kuin vain haluat.

Miten varmistatte lainaajan luotettavuuden?

Jokaisen profiilin luoneen tulee vahvistaa vähintään sähköpostiosoitteensa. Lisäksi näet heidän profiilistaan, mikäli he ovat vahvistaneet myös Facebook ja Google -tilinsä. Tämän lisäksi voit itse lukea köyttäjästä tehdyt arvostelut ja kysellä häneltä viesteitse lisätietoja. Jokaisen lainapyynnön tekijän maksukortti on tarkistettu ja todettu toimivaksi.

Tarvitse itse tavaraa tiettynä päivänä, miten toimin?

Jokaisella tavaralla on oma varauskalenterinsa, jota voit hallita helposti. Merkkaat vain kalenteriin päivät jolloin et halua vuokrata tavaraa ja sen jälkeen kukaan ei voi tehdä lainapyyntöjä näille päiville.

En halua yhden tai kahden päivän vuokraajia, miten toimin?

Voit asettaa jokaiselle tavaralle minimivuokra-ajan väliltä 1-10vrk ja vältyt asettamaasi aikaa lyhyemmiltä kyselyiltä.

Perin vuokraa vain yhdeltä päivältä, mutta tarvitsen sen jälkeen päivän aikaa tavaran huoltamiseen tms.

Tämä on varsin ymmärrettävää. Voit laittaa jokaiselle tavaralle huoltoajan 1-3 vrk. Se sulkee tavaran kalenterin automaattisesti varauksen jälkeen kyseiseksi ajaksi.